ΑΕΚ: Πρώτα η Τραμπζονσπόρ, μετά ο στόπερ

ΑΕΚ: Πρώτα η Τραμπζονσπόρ, μετά ο στόπερ

Όλοι στην ΑΕΚ ασχολούνται αποκλειστικά με τα παιχνίδια κόντρα στην Τραμπζονσπόρ που θα κρίνουν και το μέλλον της Ένωσης στην Ευρώπη. «Παγώνουν» τα μεταγραφικά, πάει για τέλος Αυγούστου του στόπερ.

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε πριν από λίγες μέρες μια πολύ κακή εμφάνιση απέναντι στην Κραϊόβα στο ΟΑΚΑ που αν δεν είχε το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) πιθανότατα να της στοίχιζε και την πρόκριση. Στην Ένωση θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα και για αυτό τον λόγο άπαντες έχουν επικεντρωθεί στο ματς της Πέμπτης κόντρα στην Τραμπζονσπόρ και θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο γνωρίζει την κρισιμότητα του ματς από όλες τις πλευρές και για αυτό τον λόγο «πάγωσαν» τα μεταγραφικά για λίγες μέρες. Η ΑΕΚ θα «κυνηγήσει» την απόκτηση στόπερ αλλά και ενός μεσοεπιθετικού μετά το πρώτο ματς με τους Τούρκους, και όπως όλα δείχνουν θα πάει για το τέλος Αυγούστου του κεντρικού αμυντικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όμως αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τα μεταγραφικά, αφού έρχονται ίσως τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς για τους κιτρινόμαυρους.

Οι περιπτώσεις ωστόσο που κοιτάζουν οι δύο άνδρες είναι συγκεκριμένες και οι όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν σίγουρα μετά το πρώτο ματς με την Τραμπζονσπόρ, ενώ ίσως πάει και ακόμα παραπέρα ειδικά το θέμα του στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ