Καραμάν: «Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Καραμάν: «Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ»

Ο Ουνάλ Καραμάν μίλησε για το ματς της Τραμπζονσπόρ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να επιστρέψει στην Τουρκία με τη νίκη.

O Ουνάλ Καραμάν μετά την ισοπαλία με την Κασίμπασα αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ για τα play off του Europa League και πιο συγκεκριμένα στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής των Τούρκων στάθηκε στην κούραση των παικτών του, από τα συνεχόμενα ματς, αλλά και την ανάγκη για νίκη στο πρώτο παιχνίδι με την Ένωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη πριν το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεχτήκαμε αντιστάσεις από την Κασίμπασα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε παρά τις δυσκολίες. Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών μας. Διορθώσαμε τα λάθη μας. Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τη διάθεση των παικτών. Σίγουρα, βγήκε κούραση κατά διαστήματα. Την Πέμπτη πρέπει να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας με τον τρόπο που της αρμόζει και να επιστρέψουμε με τη νίκη στην Αθήνα.

Σε αυτές τις διοργανώσεις πρέπει να παίξεις. Όσο κουρασμένος κι αν είσαι, πρέπει να παίξεις. Ξεκουράσαμε τέσσερις παίκτες, κυρίως στην άμυνα, όπου υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι που μας ταιριάζει και να επιστρέψουμε με νίκη επί της ΑΕΚ. Πρέπει να παίξουμε με την ΑΕΚ, να επιστρέψουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν παραπονιόμαστε. Δεν έχουμε δικαίωμα να πούμε ότι κουραστήκαμε. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ