«Καλύτερα για την Παρτιζάν που αποκλείστηκε ο Άρης»

«Καλύτερα για την Παρτιζάν που αποκλείστηκε ο Άρης»

«Κόλαση» χαρακτηρίζουν σέρβικα ΜΜΕ το Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο αποκλεισμός από την επόμενη φάση του Europa League μπορεί να πίκρανε τον Άρη, φαίνεται όμως πως χαροποίησε τους γείτονες και υποψήφιους αντιπάλους του. Ο λόγος για την Παρτιζάν, την οποία θα συναντούσε στα play off αν τελικά έπαιρνε την πρόκριση.

Η σερβική ιστοσελίδα mozzartsport.com χαρακτηρίζει ως «ελληνική κόλαση» το Κλεάνθης Βικελίδης λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι οπαδοί και κάνει αναφορά και στο αήττητο της έδρας των κίτρινων, που κρατάει από το 1968. Στο άρθρο ο Άρης περιγράφεται ως πιο ταλαντούχα ομάδα από τη Μόλντε, με παίκτες που έχουν καλύτερη τεχνική κατάρτιση, και έτσι ο συντάκτης καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι Νορβηγοί είναι πιο εύκολοι αντίπαλοι.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρονται στη σερβική ιστοσελίδα:

«Παρτιζάν, ευτυχώς που αποκλείστηκε ο Άρης, έχει να χάσει στην έδρα του 50 χρόνια.

Με κάποιον τρόπο η Μόλντε κατάφερε να φύγει χωρίς να αποκλειστεί από την Ελληνική κόλαση του Κλεάνθης Βικελίδης. Όλοι στην Παρτιζάν πίστευαν ότι θα αντιμετωπίσουν τον Άρη αλλά εκεί που κανείς δεν το περίμενε, η Μόλντε πήρε την πρόκριση.

Είναι δύσκολο να απαντήσει κανείς ποιον προτιμάει η Παρτιζάν, τον Άρη ή τη Μόλντε. Αυτό που είδε ο κόσμος από τον Άρη είναι μια ομάδα με περισσότερο ταλέντο από τη Μόλντε με παίχτες με πολύ καλύτερη τεχνική κατάρτιση. Από την άλλη, η Μόλντε έχει μείνει στον τρόπο παιχνιδιού που της επέβαλε ο Σόλσκιερ όταν ήταν προπονητής εκεί.

Με τα δεδομένα αυτά, θα λέγαμε πως είναι καλύτερο για την Παρτιζάν το γεγονός ότι αποκλείστηκε μια τέτοια ομάδα, μια ομάδα που συνδέεται επίσης με ένα τρομερό στατιστικό στοιχείο: δεν έχει χάσει στην έδρα της σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι από το 1968. Ομάδες όπως η Μπενφίκα, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι η Ρόμα, η Μπάγερ Λεβερκούζεν και ο Ερυθρός Αστέρας. Κανείς μα κανείς δεν έχει νικήσει εκεί. Και από αυτήν την άποψη, καλύτερα που προκρίθηκε η Μόλντε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ