ΑΕΚ: Πολλά παράπονα για το ΟΑΚΑ

ΑΕΚ: Πολλά παράπονα για το ΟΑΚΑ

Δεν είναι καλή η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και υπάρχουν πολλά παράπονα

Η ΑΕΚ έχει δώσει τρία φιλικά παιχνίδια αυτό το καλοκαίρι στο Ολυμπιακό Στάδιο. Με Βόλο και Μπασακσεχίρ και το επίσημο ματς με την Κραϊόβα για το Γιουρόπα Λιγκ. Την Πέμπτη θα δώσει ακόμη ένα επίσημο παιχνίδι η Ένωση. Το πρώτο των πλέι οφ απέναντι στην Τράμπζονσπορ.

Ωστόσο, στους ανθρώπους του Δικεφάλου υπάρχει έντονη ανησυχία για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες εξέφρασαν τα παράπονα τους στο ματς με την ρουμανική ομάδα, ενώ πριν λίγες ημέρες και ο Γιώργος Δώνης έκανε το ίδιο μετά το φιλικό με την Ξάνθη. Και προφανώς με την ΑΕΚ να έχει δύο σερί εντός έδρας ματς σε λίγες ημέρες με Τράμπζονσπορ-Ξάνθη δεν μπορεί να έχει το κεφάλι της ήσυχο.

«Θυμάμαι πως το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας ήταν πέρσι με τον Παναιτωλικό. Μάλλον οι υπάλληλοι θα πρέπει να είναι διακοπές. Είναι ανεξήγητο να έχει παίξει η ΑΕΚ μόνο δύο παιχνίδια και ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε τέτοια τραγική κατάσταση. Δεν το έχω ξαναδεί έτσι.

Άλλη μία φορά πέρσι μας είχαν πει πως ‘αρρώστησε’ το χόρτο. Νομίζω πως εμείς και η ΑΕΚ πληρώνουμε. Μάλλον διακοπές είμαστε και δεν είναι ‘άρρωστο’ το χορτάρι. Δεν μπορείς να παίξεις σωστό ποδόσφαιρο» είπε χαρακτηριστικά για το χορτάρι του ΟΑΚΑ ο προπονητής του τριφυλλιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ