Μπουμπένκο: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Μπουμπένκο: «Φαβορί ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο, έχρισε ως φαβορί για την πρόκριση, για την αναμέτρηση με την Σλόβας Μπρατισλάβας τον ΠΑΟΚ.

Ο Σλοβάκος τεχνικός Γιόζεφ Μπουμπένκο, που γνωρίζει το Ελληνικό πρωτάθλημα και τι εστί ΠΑΟΚ με δηλώσεις του στο Μετροπολις μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, λέγοντας πως ο Δικέφαλος έχει το πάνω χέρι αλλά και πως η πρωταθλήτρια Σλοβακίας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Για το πως βλέπει τα δύο παιχνίδια: «Θα είναι αμφίρροπα παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει την Σλόβαν γιατί αν το κάνει θα έχει πρόβλημα. Η ομάδα της Σλοβακίας είναι αήττητη εδώ και 8 παιχνίδια, με τον νέο προπονητή έχει αυτό το σερί».

Για τους πιο επικίνδυνους παίκτες της Σλόβαν: «Ο Σπόραρ, ο Μόχα, ο Τσάβριτς, Ντάνιελ είναι οι πιο επικίνδυνοι. Οι επιθετικοί της Σλόβαν είναι οι πιο δυνατοί παίκτες. Δεν έχω δει πολύ τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια για τους επικίνδυνους παίκτες του, όμως ξέρω ότι είναι καλό σύνολο».

Για την έδρα της Σλόβαν: «Έχει χτίσει καινούριο γήπεδο, χωράει 22.00 θεατές και θα είναι κατάμεστο. Επειδή παίζουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης θα είναι γεμάτο αλλά και γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ελκυστική ομάδα. Οι οπαδοί της Σλόβαν θα βοηθήσουν σίγουρα».

Για το αν υπάρχει φαβορί στην αναμέτρηση: «Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, έχει πιο καλή ομάδα αλλά όπως ξαναείπα δεν πρέπει να τους υποτιμήσει. Βλέπω 60-70% υπέρ του ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ