«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σε σχέση με το πως ήταν πριν από πέντε χρόνια»

«Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σε σχέση με το πως ήταν πριν από πέντε χρόνια»

Ο Μίχελ μίλησε σε συμπατριώτες του για τον ΠΑΟΚ και τον Στοχ

Ο Λούμπος Μίχελ έχει μιλήσει παντού για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικέφαλου έδωσε άλλη μια συνέντευξη στην εφημερίδα «Dennik Sme», όπου έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Σαββίδη και επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί απέναντι στους πρωταθλητές Σλοβακίας.

Ωστόσο τόνισε ότι η ελληνική ομάδα πρέπει να αφήσει πίσω της τα παιχνίδια με τον Άγιαξ και δεν πρέπει να υποτιμήσει τη Σλόβαν.

Ακόμη ρωτήθηκε για τον Στοχ και είπε: «Με το που πήγε ο Στοχ στον ΠΑΟΚ, υπήρξε αλλαγή προπονητή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έφυγε και στη θέση του πήγε ο Αμπέλ Φερέιρα. Νομίζω πως ο καινούργιος προπονητής έχει διαφορετική φιλοσοφία από τον Λουτσέσκου και γι’ αυτό ο Στοχ δεν έπαιξε στα ματς με τον Άγιαξ. Θα πρέπει όμως να είναι υπομονετικός.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλές αναμνήσεις από τον Στοχ και η επιστροφή του δημιούργησε μόνο ευχάριστα συναισθήματα. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει όμως σε σχέση με το πως ήταν πριν από πέντε χρόνια. Υπάρχουν περισσότεροι ποιοτικοί παίκτες, οπότε ο Μίνο πρέπει να παλέψει περισσότερο για τη θέση του.

Ξέρουμε πως είναι πολύ ικανός στο ένας εναντίον ενός και πως διαθέτει καλό σουτ. Θα ήταν ίσως πιο βολικό για τον Μίνο εάν είχε παραμείνει ο Λουτσέσκου, που προτιμούσε ένα σύστημα 4-2-3-1».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ