Καρντόσο: «Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά»

Καρντόσο: «Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε ακόμα 90 λεπτά»

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε αποκαρδιωτική ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο και έχασε με 3-1 εντός έδρας από την Τράμπζονσπορ, αλλά ο Καρντόσο δεν χάνει την πίστη στην ομάδα του και την μαχητικότητά του.

Η ΑΕΚ κόντρα στην Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ, παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη των περιστάσεων και έχασε μάλλον εύκολα με 3-1 από τους Τούρκους. Οι κιτρινόμαυροι παρουσίασαν πολλά κενά στην αμυντική τους λειτουργία και αρρυθμίες στην επίθεση και πλέον βρίσκονται με το ενάμισι πόδι εκτός Ομίλων του Europa League.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αναγνώρισε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκονται πλέον αυτός και οι παίκτες του, τόνισε όμως χαρακτηριστικά πως υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά και πως «δεν είμαστε αυτό που μας συμβαίνει, αλλά αυτό που κάνουμε γι’ αυτό που μας συμβαίνει».

Αναλυτικά τα όσα είπε Μιγκέλ Καρντόσο στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της ΑΕΚ κόντρα στην Τράμπζονσπορ:

Για το γεγονός ότι και πάλι η ΑΕΚ δεν βγάζει αντίδραση αν το ματς στραβώσει: «Κάναμε ένα αρκετά ενδιαφέρον πρώτο ημίχρονο. Παρά το σκορ που υπήρχε στο πρώτο μέρος το οποίο προήλθε από τα κόρνερ, είχαμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο υπήρξαν στιγμές που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στην επιθετική ανάπτυξη και αρχίσαμε να κάνουμε λάθη όταν είχαμε την μπάλα, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος και έφτασε στα γκολ».

Για το αν αυτό που είδαμε είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να κάνει η ΑΕΚ κόντρα στην Τράμπζονσπορ: «Είχαμε κάποιες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του ματς και αυτό που πρέπει να ψάξουμε είναι μια μεγαλύτερη σταθερότητα για να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε κάποια λεπτά του αγώνα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθούσαμε να επιτεθούμε πιο γρήγορα από όσο έπρεπε, χάσαμε την μπάλα, μεγάλωσε η απόσταση των γραμμών και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Όντως πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη ισορροπία στο παιχνίδι μας».

Για τις σκέψεις του σχετικά με το πώς μπορεί να βελτιωθεί η ΑΕΚ μετά από τρεις προβληματικές εμφανίσεις: «Είναι σημαντικό να καταλάβουμε ότι υπάρχουν ακόμα 90 λεπτά να παίξουμε. Δεν είμαι ηλίθιος να μην καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά υπάρχει μια έκφραση, “δεν είμαστε αυτό που μας συμβαίνει, αλλά αυτό που κάνουμε γι’ αυτό που μας συμβαίνει”. Είμαι σίγουρος, γιατί μίλησα με τους παίκτες, ότι κανείς δεν είναι χαρούμενος. Ξέρουμε ότι μπορούμε να πάμε καλύτερα γιατί δουλεύουμε μαζί. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή ότι έχουμε ένα ματς σε 72 ώρες και πρέπει να φτάσουμε στις καλύτερες συνθήκες για να κερδίσουμε. Μην περιμένετε από μένα να χάσω την ενέργεια μου, να αντιδράσω διαφορετικά. Από αύριο πρέπει να έχουμε νέα ενέργεια για να αντιμετωπίσουμε το επόμενο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ