Οικονόμου: «Η ομάδα πέρασε δύσκολο διάστημα, χρειαζόμαστε reset και να δούμε μπροστά»

Οικονόμου: «Η ομάδα πέρασε δύσκολο διάστημα, χρειαζόμαστε reset και να δούμε μπροστά»

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ Μάριος Οικονόμου, μίλησε μετά την σπουδαία εμφάνιση στην Τουρκία που δυστυχώς δεν έφερε την πρόκριση για την «Ένωση» και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται reset.

Ο Μάριος Οικονόμου μίλησε για την σπουδαία εμφάνιση της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα και την νίκη με 2-0 που δυστυχώς δεν έφερε την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Έλληνας αμυντικός τόνισε πως η ομάδα έκανε τον καλύτερο της αγώνα στο σύνολο των φιλικών και επίσημων έως τώρα, υπογράμμισε πως πέρασε μία δύσκολη περίοδο και θα χρειαστεί ένα reset, ενώ σχολίασε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του χρειάζονται δουλειά στην φυσική κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάριου Οικονόμου στην Cosmote TV:

«Ήρθε ένα αποτέλεσμα θετικό μεν αλλά, δεν περάσαμε στους ομίλους. Η εμφάνισή μας ήταν καλύτερη από τα προηγούμενα παιχνίδια και τα φιλικά μαζί.

Η ομάδα πέρασε ένα δύσκολο διάστημα σε φυσική κατάσταση, ωστόσο πήραμε αυτοπεποίθηση σήμερα, χρειαζόμαστε ένα reset και να δούμε μπροστά.

Μας βγήκαν τα γκολ, μπορούσαμε να βάλουμε και τρίτο αλλά δεν τα καταφέραμε. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πιέσαμε όσο μπορούσαμε, κρατήσαμε μπάλα αλλά δεν μας βγήκε. Λένε ότι όπως στρώνεις κοιμάσαι.

Υπάρχουν και θετικά γιατί υπάρχει κόσμος που αγαπά την ΑΕΚ, είναι δίπλα της και στα δύσκολα παρά τις άσχημες εμφανίσεις μας στηρίζουν. Κοιτάμε τα θετικά, όπως η πολύ καλή εμφάνιση και η νίκη.

Έχουμε ποιότητα και μονάδες στα αποδυτήρια μπορούμε να τα καταφέρουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη συνέχεια.

Μετά από αυτό έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε, να ανακάμψουμε και να δουλέψουμε σε όλα αυτά που μείναμε πίσω τους τελευταίους δύο μήνες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ