Το διπλό πέναλτι στον Ολιβέιρα που ζήτησε η ΑΕΚ (vid)

Το διπλό πέναλτι στον Ολιβέιρα που ζήτησε η ΑΕΚ (vid)

Η Ενωση ζητάει πέναλτι στη φάση του 46ου λεπτού, όταν ο αμυντικός της Τράμπζονσπορ τράβηξε τη φανέλα του Ολιβέιρα, ενώ στη συνέχεια ζητούν και δεύτερο πέναλτι όταν ο πορτιέρο της τούρκικης ομάδας κράτησε τον Πορτογάλο για μην σκοράρει σε κενή εστία!

Η ΑΕΚ έφτασε μια… ανάσα από μία σπουδαία πρόκριση στο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ξέμεινε από δυνάμεις και επιστρέφει στην Αθήνα με άδεια τα χέρια.

Οι Κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν γρήγορα με 2-0, ενώ στο 46’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να κάνουν το 3-0 και να πάρουν σκορ πρόκρισης, όταν ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν κατάφερε να κερδίσει τον τερματοφύλακα της τούρκικης ομάδας.

Μια φάση, στην οποία ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ζητούν πέναλτι και μάλιστα αναφέρουν ότι υπάρχει διπλή παράβαση. Η πρώτη είναι στο μαρκάρισμα του αμυντικού, ο οποίος τραβάει από τη φανέλα τον Πορτογάλο επιθετικό, τον οποίο στη συνέχεια ανατρέπει ο πορτιέρο της Τράμπζονσπορ.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κράτησε από τη φανέλα τον Ολιβέιρα, προκειμένου να μην φτάσει στην μπάλα, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε την άσπρη βούλα, προκαλώντας την οργή του Νίκου Κωστένογλου και των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Δείτε τη φάση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ