Γιώργος Σαββίδης: «Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση» (pic)

Γιώργος Σαββίδης: «Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση» (pic)

Το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί την ευρωπαϊκή αποτυχία του ΠΑΟΚ ανέλαβε ο Γιώργος Σαββίδης, ενώ παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του «Δικεφάλου».

Πρώιμο ήταν το «αντίο» του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς ο αποκλεισμός του από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας τον έθεσε εκτός από μήνα τον Αύγουστο.

Οι απρόσμενες εξελίξεις έχουν προκαλέσει έντονο προβληματισμό στο στρατόπεδο του «δικεφάλου», με τον Ιβάν Σαββίδη να καλεί γενική σύσκεψη στο «Μακεδονία Παλλάς» προκειμένου να γίνει μια αποτίμηση της ζημιάς.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Σαββίδης ήταν ο πρώτος που βγήκε μπροστά για την ομάδα, αναλαμβάνοντας το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί, ενώ δεν δίστασε να ζητήσει «συγγνώμη» από τον κόσμο του «Δικεφάλου» για τον αποκλεισμό.

Παράλληλα, όμως, με ανάρτησή του στο Instagram έστειλε μήνυμα ενότητας ενόψει της δύσκολης συνέχειας, ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του πως οι «ασπρόμαυροι» θα επιστρέψουν στις επιτυχίες.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Ο ΠΑΟΚ χτες δέχθηκε ένα ισχυρότατο χτύπημα σε όλα τα επίπεδα. Η ευθύνη βαραίνει όλους μας στη διοίκηση και εγώ προσωπικά θέλω να ζητήσω συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί.

Ο ΠΑΟΚ όμως γεννήθηκε για τα δύσκολα. Υπόσχομαι πως θα “πεθάνουμε” όλοι για να ζήσουμε στιγμές σαν τις περσινές. Ενωμένοι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, το πιστεύουμε. Πιστέψτε το και εσείς.

Υ.Γ. Πριν δύο χρόνια με τους ίδιους παίχτες ζήσαμε κάτι ανάλογο με το χθεσινό αλλά αυτοί οι ίδιοι μας χάρισαν ανεπανάληπτες στιγμές. Το θα κάνουν και φέτος

Υ.Γ.2: Οι ευρωπαϊκές νύχτες μεγαλώνουν μια ομάδα. Όμως περισσότερο και από αυτό ένα κλαμπ μεγαλώνει ότι διαχειρίζεται το ίδιο καλά τις επιτυχίες και τις αποτυχίες. Με επιμονή και χαμηλά το κεφάλι θα φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ