Ντιναμό Κιέβου : Απέκτησε εξτρέμ, χωρίς όμως να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την ΑΕΚ

Ντιναμό Κιέβου : Απέκτησε εξτρέμ, χωρίς όμως να έχει δικαίωμα συμμετοχής με την ΑΕΚ

Ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς είναι επίσημα παίκτης της Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την ΑΕΚ για τους 32 του Europa League.

Η Ντιναμό Κιέβου απέκτησε τον Μπέντζαμιν Βέρμπιτς από την Κοπεγχάγη έναντι του ποσού των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο νεοαποκτηθείς εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2023. Αγωνίστηκε στην Κοπεγχάγη από το 2015 και κατέγραψε την τελευταία του συμμετοχή με τους Δανούς στις 10 του μήνα στο ματς πρωταθλήματος με την Άαλμποργκ.

Ο Σλοβένος διεθνής αριστερός εξτρέμ τη φετινή σεζόν με την πρώην του ομάδα σκόραρε 11 γκολ σε 28 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Οι 5 από αυτές είναι για το Europa League. Άρα, αυτό σημαίνει πως ο 24χρονος μέσος δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την ΑΕΚ για τους 32 της διοργάνωσης.

Να αναφέρουμε επίσης, πως ο Βέρμπιτς έχει αγωνιστεί 14 φορές με την Εθνική ομάδα της χώρας του μετρώντας 3 γκολ μέχρι στιγμής. Συνεπώς, πρόκειται για μια εξαιρετική προσθήκη για την Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο η Ένωση δεν χρειάζεται να ανησυχεί διότι δεν θα τον βρει μπροστά της στα ματς με τους Ουκρανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ