Αστάνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (vids)

Αστάνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1 (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζοντας ουσιαστικά με τα...δεύτερα, ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από την Αστάνα (πρώτη νίκη στη διοργάνωση) και πλέον θα παίξει την πρωτιά με την Άλκμααρ την τελευταία αγωνιστική. Νίκες για Κρασνοντάρ και Χετάφε.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζοντας ουσιαστικά με τα…δεύτερα, ηττήθηκε 2-1 με ανατροπή από την Αστάνα (πρώτη νίκη στη διοργάνωση) και πλέον θα παίξει την πρωτιά με την Άλκμααρ την τελευταία αγωνιστική. Νίκες για Κρασνοντάρ και Χετάφε.

Λίγο το δύσκολο ταξίδι στο μακρινό Καζακστάν, λίγο οι υποχρεώσεις στην Premier League, σε συνδυασμό με την δεδομένη πρόκριση, οδήγησαν τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ σε ολικό «λίφτινγκ» της ενδεκάδας.

Με μέσο όρο ηλικίας 22 χρονών και 26 ημερών και τον Λίνγκαρντ μοναδικό συνδετικό κρίκο, η Μάντσεστερ μπήκε με ενθουσιασμό στο πλαστικό τερέν της Αστάνα και προηγήθηκε με σουτ του αρχηγού Λίνγκαρντ στο 10ο λεπτό. Ήταν το πρώτο γκολ του Άγγλου μετά από 307 μέρες και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2019.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Γιουνάιτεντ θα ήταν σίγουρα πρώτη, αλλά στο δεύτερο οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θυμήθηκαν τον κακό τους εαυτό. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν τίποτα να χάσουν, έψαχναν τον πρώτο τους βαθμό και αρχικά ισοφάρισαν με τον Σόμκο στο 55ο λεπτό.

Επτά λεπτά αργότερα μάλιστα έκαναν και την ολική ανατροπή με τον Ρουκάβινα να πλασάρει και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το στήθος του Μπερνάρντ. Τίποτα δεν άλλαξε στο υπόλοιπο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη.

Στον τρίτο όμιλο παραμένουν όλα ανοικτά, μετά τις νίκες των Κρασνοντάρ και Χετάφε. Η ρωσική ομάδα επικράτησε 1-0 της Βασιλείας  με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άρι στο 71ο λεπτό και μείωσαν στον ένα βαθμό την απόσταση από την πρώτη στη βαθμολογία Βασιλεία.

Η Χετάφε από την πλευρά της πέρασε από την Τουρκία και την έδρα της Τραμπζονσπόρ, επικρατώντας 1-0. Σκόρερ των φιλοξενούμενων ο Χάιμε Μάτα στο 50ο λεπτό, με την ισπανική ομάδα να πηγαίνει και εκείνη στους 9 βαθμούς και το -1 από την πρωτοπόρο Βασιλεία.

Την τελευταία αγωνιστική η Χετάφε υποδέχεται την Κρασνοντάρ σε ένα τελικό πρόκρισης για τους 32 του Europa League.

Δείτε τα highlights:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ