Βασικός έπειτα από επτά μήνες ο Μαυροπάνος! (pic)

Βασικός έπειτα από επτά μήνες ο Μαυροπάνος! (pic)

O Kωνσταντίνος Μαυροπάνος κάνει ντεμπούτο τη φετινή χρονιά, επιστρέφοντας μετά από επτά μήνες στην ενδεκάδα της Άρσεναλ, στην αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής με την Σταντάρ Λιέγης για το Εuropa League.

H Άρσεναλ αγωνίζεται σήμερα στις  19.55 με τη Σταντάρ στη Λιέγη, στο πλαίσιο της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Φρέντριγκ Λιούμπεργκ επέλεξε τον Ντίνο Μαυροπάνο στη βασική ενδεκάδα της Άρσεναλ, με τον Έλληνα αμυντικό να σχηματίζει τριάδα στην άμυνα με τον συμπατριώτη του, Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Νταβίντ Λουίς (3-5-2).

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, που έχει ταλαιπωρηθεί επανειλημμένα από ζητήματα τραυματισμών, κάνει ντεμπούτο για τη σεζόν 2019-2020 με τους «κανονιέρηδες».

Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί με τους Λονδρέζους ο Έλληνας αμυντικός ήταν πριν από επτά μήνες. Συγκεκριμένα, είχε χρησιμοποιηθεί για 34 λεπτά στο νικηφόρο ματς κόντρα στη Μπέρνλι, για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Premier League.

Η Άρσεναλ δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη την πρόκριση στους «32» του Europa League, με τους Λονδρέζους να έχουν 10 βαθμούς, την Άιντραχτ 9, την Σταντάρ Λιέγης 7 και την Γκιμαράες 2.

https://twitter.com/Arsenal/status/1205164918087049219

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ