Οι 32 ομάδες του Europa League (pic)

Οι 32 ομάδες του Europa League (pic)

Ολοκληρώθηκε το παζλ για τη φάση των 32 του Europa League  - Οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού – Αναλυτικά οι ομάδες που θα βρεθούν στην κλήρωση την Δευτέρα.

Το δεύτερο πιάτο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός έμαθε τους 16 πιθανούς αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες στη φάση των «32» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσουν μία από τις παρακάτω ομάδες: Άγιαξ, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Σεβίλλη, Πόρτο, Μπενφίκα, Σάλτσμπουργκ, Σέλτικ, Βασιλεία, Μάλμε, ΛΑΣΚ, Γκεντ, Μπράγκα, Εσπανιόλ, Μπασακσεχίρ. ΕΔΩ μπορείτε να ψηφίσετε ποιον αντίπαλο θέλετε για τον Ολυμπιακό.

Εκτός από τις 16 ομάδες που προαναφέραμε, αλλά και τον Ολυμπιακό, στη φάση των 32 θα βρεθούν επίσης οι Λεβερκούζεν, Σαχτάρ, Μπριζ, ΑΠΟΕΛ, Κοπεγχάγη, Χετάφε, Σπόρτινγκ, Κλουζ, Άιντραχτ, Ρέιντζερς, Λουντογκόρετς, Βόλφσμπουργκ, Γουλβς και Αλκμααρ.

Υπενθυμίζουμε ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας στις 14.00, ενώ τα παιχνίδια θα διεξαχθούν 20 και 27 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Ισχυροί: Αγιαξ, Ζάλτσμπουργκ, Ιντερ, Μπενφίκα, Σεβίλλη, Μάλμε, Βασιλεία, Λίντσερ, Σέλτικ, Αρσεναλ, Εσπανιόλ, Γάνδη, Μπασακσεχίρ, Μπράγκα, Μαν. Γιουνάιτεντ,

Ανίσχυροι: Λεβερκούζεν, Σαχτάρ, Ολυμπιακός, Μπριζ, ΑΠΟΕΛ, Κοπεγχάγη, Χετάφε, Σπόρτινγκ, Κλουζ, Άιντραχτ, Ρέιντζερς, Λουντογκόρετς, Βόλφσμπουργκ Γουλβς, Αλκμααρ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ