Γενικός Γραμματέας Άρσεναλ: «Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό»

Γενικός Γραμματέας Άρσεναλ: «Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό»

Ο Γενικός Γραμματέας της Άρσεναλ, Ντέιβιντ Μάιλς μίλησε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι τα παιχνίδια με τους ερυθρόλευκους δε θα είναι εύκολα.

Ο Γενικός Γραμματέας της Άρσεναλ Ντέιβιντ Μάιλς δήλωσε για την κλήρωση με τον Ολυμπιακό πως η ομάδα του Πειραιά είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και τα παιχνίδια δε θα είναι εύκολα.

Επίσης ο Γενικός Γραμματέας των κανονιέρηδων σε δηλώσεις του στην Cosmote TV τόνισε ότι σκοπός των Λονδρέζων μέχρι τα τέλη Φλεβάρη, θα είναι να ξαναβρούν τη σταθερότητα τους ως ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το κόκκινο και το άσπρο θα νικήσει. Έχουμε πολλούς φίλους με τον Ολυμπιακό, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και ανυπομονούμε για αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι από τα καλύτερα κλαμπ στην Ελλάδα και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Είναι αλήθεια πως δεν είχαμε κάποια καλά αποτελέσματα, αλλά ελπίζουμε να είμαστε νικητές αυτή τη φορά» είπε αρχικά ο Ντέιβιντ Μάιλς.

Για το ποια Άρσεναλ θα δούμε τον Φεβρουάριο: «Η θέση του προπονητή είναι ανοιχτή, ενώ υπάρχει και μεταγραφική περίοδος εν όψει, οπότε μπορεί να υπάρχουν κάποιες αλλαγές. Αυτό που θέλουμε είναι να ξαναβρούμε την σταθερότητα και να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Για την παρουσία των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Ντίνου Μαυροπάνου στους κανονιέρηδες: «Είναι και οι δύο πολύ καλοί παίκτες και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στις τάξεις μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ