Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός: Οι «εφιάλτες» της Άρσεναλ!

Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακός: Οι «εφιάλτες» της Άρσεναλ!

Ο Ολυμπιακός τείνει να γίνει ο κακός δαίμονας της Άρσεναλ, καθώς μετά της Μπάγερν και Μπαρτσελόνα έχει υποχρεώσει τους κανονιέρηδες στις περισσότερες ήττες τους στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός θα βρει στον δρόμο του την πανίσχυρη Άρσεναλ στους «32» του Europa League, καθώς η τύχη δεν του χαμογέλασε στη σημερινή κλήρωση.

Οι κανονιέρηδες είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης και σίγουρα μια από τις δυνατότερες ομάδες εκ των 32.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ζευγάρωμα με την ιδιαίτερη ιστορία δεν θα είναι εύκολο ούτε για τους Λονδρέζους. Ολυμπιακός και Άρσεναλ έχουν αγωνιστεί οχτώ φορές στην τελευταία δεκαετία, όλες για τους ομίλους του Champions League και οι ερυθρόλευκοι έχουν φέρει σε απόλυτη ισορροπία την προϊστορία.

Ο Ολυμπιακός μετράει τέσσερις νίκες κόντρα στους κανονιέρηδες, οι οποίοι γνωρίζουν πόσες «παγίδες» κρύβει η «σύγκρουση» του Φλεβάρη με τους Πειραιώτες. Οι ερυθρόλευκοι είναι ένας από τους μεγαλύτερους «εφιάλτες» της Άρσεναλ, αφού είναι τρίτη κατά σειρά ομάδα που έχει πανηγυρίσει τόσα θετικά αποτελέσματα κόντρα στους κανονιέρηδες.

Για να καταλάβει κανείς τις δυσκολίες που θα συναντήσει η Άρσεναλ στις δυο «μάχες» με τον Ολυμπιακό, μόνο οι Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα έχουν κερδίσει περισσότερες φορές τους Λονδρέζους στην Ευρώπη. Οι Βαυαροί έχουν 7 νίκες απέναντι στην αγγλική ομάδα, οι μπλαουγκράνα έχουν 6 ενώ ο Ολυμπιακός είναι αμέσως μετά με 4 νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ