Οπαδοί Άρσεναλ: «Θα αποκλειστούμε από τον Ολυμπιακό» (pics)

Οπαδοί Άρσεναλ: «Θα αποκλειστούμε από τον Ολυμπιακό» (pics)

Πολλοί οπαδοί της Άρσεναλ, στο άκουσμα της κλήρωσης με τον Ολυμπιακό στους «32» του Europa League, δήλωσαν σίγουροι ότι η ομάδα τους θα αποκλειστεί από τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς.

Το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της Άρσεναλ είναι πάρα πολύ άσχημο.

Λογικό και επόμενο είναι αυτό, καθώς οι «κανονιέρηδες» διανύουν μία από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας τους, όντας στην 9η θέση της Premier League και στο -27 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ μετά από 17 αγωνιστικές.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Άρσεναλ βρίσκεται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή, με τον Φρέντι Λιούνμπεργκ να παραμένει στην άκρη του πάγκου ως υπηρεσιακός. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, πολλοί δυσαρεστημένοι και απογοητευμένοι οπαδοί της ομάδας, πιστεύουν πως η Άρσεναλ θα αποκλειστεί από τον Ολυμπιακό, βασιζόμενοι επίσης και στην παράδοση των αγώνων των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και στο «ερυθρόλευκο» έπος του 2015.

Μερικά από τα σχόλια αναφέρουν: «Πρώτο παιχνίδι: ήττα 3-0, δεύτερο παιχνίδι: ήττα 3-1», «Είμαστε εκτός Europa League», «Θα χάσουμε κόντρα στους Έλληνες», «Δεν υπάρχει ελπίδα για αυτή την ομάδα», «Θα αποκλειστούμε», «Αντίο Europa».

Δείτε τα… αισιόδοξα μηνύματα των οπαδών της Άρσεναλ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ