Λέσκοτ: «Δύσκολα ματς για την Άρσεναλ, τρομακτική η έδρα του Ολυμπιακού»

Λέσκοτ: «Δύσκολα ματς για την Άρσεναλ, τρομακτική η έδρα του Ολυμπιακού»

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Τζόλεον Λέσκοτ μίλησε για τη «μάχη» του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Europa League κι αναφέρθηκε στο «καυτό» Καραϊσκάκη, αλλά και στις πολλές δυσκολίες που θα συναντήσουν οι κανονιέρηδες.

Ο Τζόλεον Λέσκοτ σε δηλώσεις του στο BT Sports μετά την κλήρωση του Europa League μίλησε για τη «σύγκρουση» του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και στάθηκε στις δυσκολίες που θα συναντήσουν οι κανονιέρηδες.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι περιμένουν δύο δύσκολα παιχνίδια τους Λονδρέζους, ενώ θυμήθηκε την εποχή που έπαιζε στην Ελλάδα και την τρομακτική (όπως δήλωσε) ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα είναι δύσκολα παιχνίδια για την Άρσεναλ. Έχοντας παίξει στην έδρα του Ολυμπιακού, μπορεί να γίνει πολύ τρομακτική με ένα εχθρικό κοινό και θα έχουν αυτοπεποίθηση, καθώς συνήθως βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματός τους. Ας ελπίσουμε ότι η Άρσεναλ θα έχει μέχρι τότε έναν προπονητή και θα υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ