«Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ένα από τα πιο δυνατά και εκφοβιστικά γήπεδα σε όλη την Ευρώπη»

«Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι ένα από τα πιο δυνατά και εκφοβιστικά γήπεδα σε όλη την Ευρώπη»

Με αφορμή την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «32» του Europa League, αγγλική ιστοσελίδα δημιούργησε ένα αφιέρωμα για την «καυτή» έδρα των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός πριν λίγες μέρες κληρώθηκε με την Άρσεναλ στους «32» του Europa League, με τους Άγγλους να είναι έτοιμοι να επισκεφτούν την έδρα των Πειραιωτών για τέταρτη φορά την τελευταία δεκαετία.

Με αφορμή τις αναμετρήσεις για τα νοκ- άουτ της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης, η αγγλική ιστοσελίδα express.co.uk, ετοίμασε ένα θέμα για τα πέντε σημεία που αξίζει να προσέξει το στρατόπεδο των «κανονιέρηδων» ενόψει των δύο συναντήσεων.

Οι Βρετανοί στο πρώτο σημείο στο οποίο στέκονται είναι το «καυτό» «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο χαρακτήρισαν ως «ένα από τα πιο δυνατά και εκφοβιστικά γήπεδα στην Ευρώπη». Μην ξεχνάμε ότι η Άρσεναλ σε τρεις αναμετρήσεις στον Πειραιά έχει ηττηθεί δύο φορές.

Το δεύτερο σημείο αφορά τον κάπτεν του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά, δυναμώνοντας την ομάδα του, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο εν λόγω δημοσίευμα.

Μαζί με τον Φορτούνη, οι Άγγλοι στάθηκαν και στις επιστροφές των Λάζαρου και Βαλμπουενά, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους Ελ Αραμπί, Ποντένσε, Σα, Σεμέδο, για τους οποίους έκαναν επίσης ειδική αναφορά.

Ως τρίτο σημείο οι Άγγλοι ανέφεραν το ρεκόρ των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια, οι οποίες μετρούν από 4 νίκες στις 8 συναντήσεις, ενώ όπως τονίζεται οι Ερυθρόλευκοι έχουν νικήσει και άλλες ομάδες του Νησιού, όπως η Μπέρνλι, η Γιουνάιτεντ και η Λίβερπουλ.

Στη συνέχεια, αναφέρεται το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ως προτεραιότητά του την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο επισημαίνουν ότι θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Άρσεναλ.

Τέλος, τονίζεται ότι η Άρσεναλ είναι το φαβορί του συγκεκριμένου ζευγαριού, ωστόσο, οφείλει να προσέξει πάρα πολύ αν δεν θέλει να αποκλειστεί από τον δυνατό Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ