Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Ολυμπιακός: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με την Άρσεναλ στο Λονδίνο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις τιμές και τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ (27/2, 22:00), στο πλαίσιο της ρεβάνς των «32» του Europa League.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια της ρεβάνς της 27ης Φεβρουαρίου (22:00) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, για τη φάση των «32» του Europa League.

Η τιμή τους είναι στα 25 ευρώ και η διάθεσή τους θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί. Προτεραιότητα δίνεται στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της φάσης των 32 του UEFA EUROPA LEAGUE απέναντι στην ARSENAL, που θα διεξαχθεί στο «EMIRATES STADIUM» την Πέμπτη 27/02/2020 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στην Αγγλία, ως εξής:

Την Δευτέρα 27/1 και Τρίτη 28/1 (10:00 – 18:00), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς δυο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση για τους φιλάθλους μας.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση, για το δεύτερο εισιτήριο απαιτείται και κάρτα φίλαθλου του Ερασιτέχνη.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ