Ο Λένο θέλει Europa και Κύπελλο με την Άρσεναλ

Ο Λένο θέλει Europa και Κύπελλο με την Άρσεναλ

Ο Γερμανός τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Μπερντ Λένο εξέφρασε την ελπίδα να πανηγυρίσει δύο τρόπαια στο τέλος της φετινής σεζόν.

Το Europa League είναι μία διοργάνωση που δεν περνά αδιάφορη… Επιπλέον, η κατάκτηση του τροπαίου συνεπάγεται και συμμετοχή στο Champions League την επόμενη σεζόν, συνεπώς για ομάδες όπως η Άρσεναλ, που δεν θα τερματίσει στην τετράδα της Premier League το δέλεαρ είναι τεράστιο.

Ο γκολκίπερ των «κανονιέρηδων», Μπερντ Λένο έθεσε ξεκάθαρα ως στόχο την πρόκριση στον τελικό. Ο Γερμανός τερματοφύλακας εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για την Άρσεναλ να πανηγυρίσει τίτλους, προσθέτοντας και το Κύπελλο Αγγλίας:

«Θέλουμε να νικήσουμε και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Στο Europa League και στο FA Cup θα παίξουμε δύσκολα ματς, θα είναι πάρα πολύ δύσκολα γιατί είδατε πέρυσι ότι στα ημιτελικά  του Europa League συμμετείχαν ομάδες που αρχικά πήραν μέρος στο Champions League.

Όλοι θέλουν τον τίτλο στο Europa League, επειδή είναι ένα σημαντικό τρόπαιο και σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις την επόμενη σεζόν στο Champions League. Πέρυσι η Άρσεναλ αντιμετώπισε την Τσέλσι στον τελικό και δυστυχώς ηττήθηκε.

Εμείς θέλουμε να ξαναπάμε στον τελικό και να πάρουμε τον τίτλο. Το ίδιο θέλω και στο Κύπελλο Αγγλίας. Μου έχουν πει ότι η ατμόσφαιρα στον τελικό στο Γουέμπλεϊ είναι μοναδική. Επίσης, είναι και αυτός ένας τίτλος, δεν τον αγνοούμε και ανυπομονούμε να παίξουμε. Ελπίζω να πανηγυρίσω ένα τρόπαιο ως το τέλος της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ