Ολυμπιακός: Από το μηδέν ξεκινά η πρόκριση…

Ολυμπιακός: Από το μηδέν ξεκινά η πρόκριση…

Ο Πέδρο Μαρτίνς ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στην προετοιμασία της ομάδας για την Άρσεναλ στα μετόπισθεν και στο πως ο Ολυμπιακός θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Το Καραϊσκάκη είναι ένα τεράστιο όπλο για τον Ολυμπιακό. Στο «ναό» του ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να λυγίσει μεγαθήρια της Ευρώπης. Την Άρσεναλ που υποδέχεται αύριο για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ την έχει νικήσει τρεις φορές στα πλαίσια των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο στόχος είναι να την νικήσει και αύριο και να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Άπαντες στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να γράψουν ιστορία. Ο Πέδρο Μαρτίνς δουλεύει όλες αυτές τις μέρες στο πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τους «κανονιέρηδες» που είδε την Κυριακή από κοντά στο 4-0 επί της Νιουκάστλ.

Οι επιθετικές αρετές των Άγγλων είναι σπουδαίες και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Πορτογάλος τεχνικός που θα επιδιώξει μέσα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού να τις εξουδετερώσει.

Η άμυνα ή αν προτιμάτε καλύτερα η ανασταλτική λειτουργία του Ολυμπιακού είναι ένα από τα φετινά του «όπλα». Σε αυτή στηρίχθηκε το καλοκαίρι για να πάρει την πρόκριση από τα προκριματικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή κάνει την διαφορά έως τώρα και στο πρωτάθλημα.

Το μηδέν απέναντι στην Άρσεναλ αύριο το βράδυ στο Καραϊσκάκη είναι μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό. Άσχετα με το τι θα πετύχουν οι επιθετικοί του. Που έτσι και αλλιώς, ειδικά στο Καραϊσκάκη σκοράρουν πάντα. Σε όλα τα φετινά ματς, σε όλες τις διοργανώσεις έχει σκοράρει στην έδρα του ο Ολυμπιακός που έχει ηττηθεί μόνο από την Μπάγερν, στο 2-3.

Ο Μαρτίνς θεωρεί πως θα βρεθεί το γκολ ξανά, ειδικά με την άμυνα της Άρσεναλ που δεν φημίζεται για την καλή δουλειά που κάνει. Ο Αρτέτα μπορεί να έχει συμμαζέψει τα πράγματα όμως και πάλι πίσω η Άρσεναλ έχει «θέμα». Αυτό το ξέρει ο Μαρτίνς και η δυναμική στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού είναι μεγάλη.

Στα μετόπισθεν ο Μαρτίνς ρίχνει το βάρος πιστεύοντας πως και με την τριάδα στον άξονα θα λιγοστέψουν οι χώροι για τους Άγγλους. Μεγάλη προσοχή ζητά στις στημένες φάσεις που το τελευταίο διάστημα αποτελούν πρόβλημα για την ομάδα δεχόμενη με αυτό τον τρόπο γκολ.

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί ξανά να αμυνθεί σωστά για να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης απέναντι στην Άρσεναλ. Μια πρόκριση που μπορεί να την πετύχει ακολουθώντας πιστά το πλάνο του Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ