Βαλμπουενά στο MEGA: Θα κάνουμε τα πάντα κόντρα στην Άρσεναλ (vid)

Βαλμπουενά στο MEGA: Θα κάνουμε τα πάντα κόντρα στην Άρσεναλ (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στο MEGA και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Άρσεναλ.

Ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, ο Ματιέ Βαλμπουενά, μίλησε στο MEGA για τις αναμετρήσεις με την αγγλική ομάδα.

«Θα είναι δύσκολο, δε θα είναι εύκολο. Όμως εμείς θα κάνουμε τα πάντα. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρια μας» δήλωσε ο Βαλμπουενά.

«Δε θα είναι εύκολο, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι γιατί η Άρσεναλ είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, είναι μεγάλη δύναμη, παρ’ όλο που φέτος δεν κάνει το καλύτερο πρωτάθλημά της».

«Αυτό που θέλουμε είναι να είναι ο κόσμος μας εκεί ξέρουμε πως είναι στο πλευρό μας, είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας να παίζουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος μας είναι ο δωδέκατος παίκτης μας, είναι η μεγάλη μας δύναμη, είναι πολύ σημαντικό για μας.

»Ξέρουμε πως θα δημιουργήσουμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Μαζί τους μπορούμε να είμαστε πιο δυνατοί, πιστεύουμε πως θα είναι δίπλα μας γιατί έχουμε αποδείξει από την αρχή της χρονιάς πως κάνουμε καλά παιχνίδια στοπ πρωτάθλημα για την Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ