Ο Σαντιό Μανέ αποθέωσε τον Ουσεϊνού Μπα! (pic)

Ο Σαντιό Μανέ αποθέωσε τον Ουσεϊνού Μπα! (pic)

Η εντυπωσιακή παρουσία του Ουσεϊνού Μπα στο παιχνίδι με την Αρσεναλ, ενθουσίασε τον Σενεγαλέζο σταρ της Λίβερπουλ και... προανήγγειλε κλήση του στην Εθνική Σενεγάλης!

«Τι παιχνίδι κάνει ο Ουσεϊνού Μπα». Μια φράση αρκετή για να αναδείξει αυτό που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Ο Ολυμπιακός μπορεί να ηττήθηκε από την Αρσεναλ, αλλά εμφάνισε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τη νέα του ανακάλυψη. Το νέο prospect που βρήκε στο… πουθενά, αλλά εξελίσσεται αργά και σταθερά σε σημείο αναφοράς.

Η εμφάνιση του Ουσεϊνού Μπα στο παιχνίδι με τους Λονδρέζους, προκάλεσε αίσθηση. Η φράση «τι παιχνίδι κάνει ο Ουσεϊνού Μπα…» δεν ανήκει στον καθένα. Ανήκει σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του πλανήτη. Τον Σαντιό Μανέ. Μια εμβληματική μορφή του αφρικανικού ποδοσφαίρου και της Λίβερπουλ, που θαμπώθηκε από το παιχνίδι του Μπα.

Ο Σενεγαλέζος εξτρέμ των Reds αποφάσισε να αναφερθεί δημόσια στον συμπατριώτη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, αποτυπώνοντας σε λίγες λέξεις όλη την ουσία της τρομερής εμφάνισης του θηριώδους κεντρικού αμυντικού των Ερυθρόλευκων κόντρα στους πολυδιαφημισμένους επιθετικούς της Αρσεναλ.

Μάλιστα, για πρώτη φορά το όνομα του Μπα έγινε… θέμα συζήτησης στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Ενώ και μόνο η αποθεωτική αναφορά του Μανέ στο πρόσωπό του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι έχει εξελιχθεί σε παίκτη πρώτης γραμμής για τον Ολυμπιακό, ουσιαστικά αποτελούν προάγγελο της παρουσίας του στην εθνική ομάδα της Σενεγάλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ