Μπα: «Όλα μπορούν να γίνουν στη ρεβάνς με την Άρσεναλ»

Μπα: «Όλα μπορούν να γίνουν στη ρεβάνς με την Άρσεναλ»

Την πίστη του για ανατροπή στο Λονδίνο εξέφρασε ο Ουσεϊνού Μπα μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA.

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της UEFA παραχώρησε ο Ουσεϊνού Μπα και έδωσε σύνθημα για ανατροπή στο Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού τόνισε πως βάσει ευκαιριών δεν άξιζε την ήττα η ομάδα του και πως θα παλέψει στη ρεβάνς για το come back.

Αναλυτικά:

Το 0-1: Δεν είναι το αποτέλεσμα που ελπίζαμε να έχουμε. Είχαμε πιο πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε παρά ο αντίπαλος για να πάρει τον αγώνα. Όμως σε αυτό το πολύ υψηλό επίπεδο μετράνε οι λεπτομέρειες. Δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν έπρεπε. Είμαστε όλοι μαζί. Μία ομάδα. Πρέπει να κάνουμε το come back και θεωρώ ότι όλα μπορούν να γίνουν με Άρσεναλ.

Το 2ο ματς με την Άρσεναλ: Έχουμε τώρα το επόμενο παιχνίδι να προετοιμάσουμε (ΠΑΟΚ). Είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Όλα μπορούν να συμβούν. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες μας και να σκοράρουμε. Σε κάθε περίπτωση εμείς δεν έχουμε κάτι να χάσουμε. Θα πάμε να παλέψουμε. Μπορούμε να αποδώσουμε πιο καλά. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ή είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Δουλεύουμε σε καθημερινή βάση για να βελτιωθούμε και άλλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ