Ο Ιταλός Μάσα στο Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Ο Ιταλός Μάσα στο Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Ο Ιταλός διαιτητής, Ντάβιντε Μάσα ορίστηκε να διευθύνει τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο, με τον γνώριμο Φάμπρι να είναι στο VAR.

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο την ερχόμενη Πέμπτη (22:00).

O άρχων της αναμέτρησης στο Έμιρεϊτς θα είναι ο Ιταλός, Ντάβιντε Μάσα, ο οποίος είναι ιδιαίτερα «γουρλής» για τους ερυθρόλευκους. Ο 38χρονος ρέφερι ήταν διαιτητής στο Παρτιζάν-Ολυμπιακός 1-3 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League στις 25 Ιουλίου του 2017, όπου οι Πειραιώτες πανηγύρισαν την πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο.

Από εκεί και πέρα, ο Μάσα φέτος έχει «σφυρίξει» σε τρία ματς των ομίλων του Europa League, με το ένα εξ αυτών να είναι της Άρσεναλ στη Γερμανία, στη νίκη με 3-0 επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Τα άλλα δυο παιχνίδια είναι το Ρέιντζερς-Πόρτο και το Κοπεγχάγη-Μάλμε 0-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τον Ιταλό ρέφερι, στο VAR ορίστηκε ένας γνώριμος διαιτητής στο ελληνικό κοινό, ο Μίκαελ Φάμπρι, ο οποίος είχε διευθύνει πρόσφατα τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (0-1).

Αναλυτικά οι διαιτητές στο Άρσεναλ – Ολυμπιακός:

Διαιτητής: Ντάβιντε Μάσα (Ιταλία)
Πρώτος Βοηθός: Φιλίπο Μέλι (Ιταλία)
Δεύτερος Βοηθός; Αλμπέρτο Τεγκόνι (Ιταλία)
Τέταρτος διαιτητής: Πιέρο Τζακομέλι (Ιταλία)
VAR: Μίκαελ Φάμπρι (Ιταλία)
Βοηθός VAR: Στέφανο Αλάσιο (Ιταλία)
Παρατηρητής διαιτησίας: Έουγκεν Στρίγκελ (Γερμανία)
Παρατηρητής UEFA: Γιαν Ντάμγκααρντ (Δανία)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ