Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει το Άγιαξ – Χετάφε

Ο Σιδηρόπουλος σφυρίζει το Άγιαξ – Χετάφε

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει την ρεβάνς του Χετάφε - Άγιαξ (2-0) στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη (27/2, 22:00).

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Η UEFA όρισε τον Τάσο Σιδηρόπουλο μαζί με άλλους τέσσερις Έλληνες διαιτητές να διευθύνουν το παιχνίδι του Άγιαξ με την Χετάφε στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League.

Ο Έλληνας ρέφερι θα ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για το παιχνίδι του Αίαντα με την ισπανική ομάδα, στον επαναληπτικό των δυο ομάδων, μετά το 2-0 στη Μαδρίτη.

Μαζί του ορίστηκαν ως βοηθοί και οι Λάζαρος Δημητριάδης και Πολυχρόνης Κωσταράς, ενώ τέταρτος έχει οριστεί ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Ακόμα, στο VAR θα βρίσκονται ο Φέλιξ Τσβάιερ, ο οποίος είχε διευθύνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ την περασμένη Πέμπτη (20/2, 0-1) στο Φάληρο, ενώ βοηθός του θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ