Τα πλάνα του Αρτέτα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (pic)

Τα πλάνα του Αρτέτα για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό (pic)

Την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα θα παρατάξει ο Μικέλ Αρτέτα στη ρεβάνς κόντρα στον Ολυμπιακό θεωρώντας πως δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμη στην υπόθεση πρόκριση.

Το γκολ του Αλεξάντερ Λακαζέτ προς το φινάλε της αναμέτρησης του Φαλήρου την προηγούμενη Πέμπτη, έδωσε τη νίκη με 1-0 στην Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά και μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους Λονδρέζους για την πρόκριση στους «16» του Europa League. Ωστόσο το μόνο που δεν θεωρούν οι «κανονιέρηδες», είναι πως η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί. Το είχε τονίσει άλλωστε ο Μικέλ Αρτέτα και μετά το πρώτο παιχνίδι.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση το βράδυ της Πέμπτης (22:00) ώστε να μην μπει σε περιπέτειες. Βοηθά εξάλλου και το γεγονός πως το Σαββατοκύριακο δεν έχει αγώνα για την Premier League αφού το προγραμματισμένο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι αναβλήθηκε λόγω του τελικού του League Cup στον οποίο θα παίξουν την Κυριακή οι «Πολίτες» απέναντι στην Άστον Βίλα. Την Δευτέρα η Άρσεναλ θα αντιμετωπίζει την Πόρτσμουθ για το Κύπελλο και το όποιο ροτέισον θα πραγματοποιηθεί εκεί.

Όσον αφορά τώρα καθεαυτό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, η Άρσεναλ αναμένεται να έχει αλλαγές στα πρόσωπα αλλά όχι στη διάταξη (4-2-3-1). Αρχικά υπάρχει πρόβλημα με τον Κολάσινατς ο οποίος δεν έπαιξε ούτε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως ανέφερε ο Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης, δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος. Στην ενδεκάδα όμως αναμένεται να επιστρέψει ο Μεσού Οζίλ ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν καν στην αποστολή.

Συνοπτικά λοιπόν, ο Λένο αναμένεται και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σακά και Μπεγερίν στα δύο άκρα της άμυνας και στα στόπερ τους Λουίζ και Μουστάφι ο οποίος θα πάρει τη θέση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δίπλα στον Πορτογάλο. Τζάκα και Τορέιρα θα είναι στα χαφ με τον Οζίλ μπροστά τους σε ρόλο δεκαριού, Πεπέ και Ομπαμεγιάνγκ στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή τον Λακαζέτ.

Αυτό που προκύπτει λοιπόν από τα παραπάνω είναι ότι η Άρσεναλ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά το παιχνίδι αλλά και τη διοργάνωση. Έτσι όπως τα έχει κάνει εξάλλου στην Premier League, η κατάκτηση του Europa είναι η μόνη της ελπίδα για επιστροφή στο Champions League αφού στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην ένατη θέση και επτά βαθμούς από την τετράδα.

Οι Άγγλοι δίνουν και με πιο εναλλακτική ενδεκάδα με πολλές αλλαγές και νεαρούς ποδοσφαιριστές, η οποία βέβαια το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με την Πόρτσμουθ και όχι κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ