Μαρτίνς: «Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς»

Μαρτίνς: «Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς»

Πίστη στην ομάδα του και αυτά που μπορεί να καταφέρει, εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του ενόψει Άρσεναλ ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Ενθουσιασμό και θέληση θέλει να δει από τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς στο «Emirates» με τον Πορτογάλο τεχνικό να αναφέρεται στη συνέντευξη Τύπου στα δυνατά σημεία των «κανονιέρηδων» αλλά και στις απουσίες της ομάδας του.

Αναλυτικά:

Για το αν πιστεύει ότι κάτι του χρωστάει το Λονδίνο: «Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να δείξουμε ενθουσιασμό και θέληση, όπως κάναμε σε όλα τα ευρωπαϊκά μας παιχνίδια. Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς. Δεν θα είναι αρκετό να παίξουμε απλά καλά. Πρέπει να κερδίσουμε. Η ομάδα ξεκίνησε από τον Ιούλιο και έχει αποδείξει ότι θέλει να πάει καλά. Μπορεί να το δείτε και στα αποδυτήρια. Με αυτό το πνεύμα θα κάνουμε τα πάντα στο αυριανό παιχνίδι».

Για τις απουσίες των Σεμέδο, Σουντανί και Φορτούνη: «Έχουμε τρεις απουσίες. Δύο από ανάγκη και μία από απόφαση. Έχουμε εκπλήξει με τις δυνατότητές μας. Στην φετινή περιπέτειά μας κάναμε την έκπληξη πολλές φορές. Δείξαμε ότι το θέλουμε πολύ. Έχουμε πίστη μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Όλοι οι παίκτες που βρίσκονται εδώ έχουν αφομοιώσει το παιχνίδι μας και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟΚ πόσο μετράει στην ψυχολογία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι: «Το κίνητρο υπήρχε από την αρχή. Μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι σημαντικό να παίζουμε στην Ευρώπη. Το γεγονός ότι ερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη θα μας βοηθήσει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Νιώθουμε καλά».

Με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα ποια θεωρεί ότι είναι τα καλά στοιχεία της Αρσεναλ: «Πράγματι η Αρσεναλ είναι μια ομάδα που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ στην επίθεση. Το έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι. Είναι πολύ δυνατή και μπορεί να βλάψει τον αντίπαλο. Είναι πολύ καλή στις μεταβιβάσεις. Δείξαμε όμως και εμείς ότι σε μεγάλα κομμάτια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Πιστεύουμε σε εμάς και μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Έχουμε και εμείς τα πλεονεκτήματά μας, τα οποία πρέπει να εκμεταλλευτούμε».

Για τον Φορτούνη: «Κανένας δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό. Αύριο παίζουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε πετύχει πολλά και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ματς. Οι φίλαθλοι μας αξίζουν τα καλύτερα. Αυριο θα είναι πολλοί φίλαθλοι και έχουμε σκοπό όσοι είμαστε εδώ να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα. Όπως κάναμε μέχρι τώρα».

Πού θα κριθεί το αυριανό ματς: «Είναι πολλά τα συστατικά που χρειάζεται μία ομάδα για να προχωρήσει σε αυτή τη διοργάνωση. Η θέληση μόνο δεν αρκεί. Εχουμε οργάνωση, έχουμε ποιότητα, έχουμε παίκτες που έχουν πολύ καλή τεχνική. Η ομάδα μας είναι μια οικογένεια. Εχουμε έμπειρους παίκτες και πολλούς που μπορούν να προσφέρουν τα συστατικά που χρειάζεται για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ