Στα… ερυθρόλευκα το Λονδίνο: «Τρέλα» για τον Ολυμπιακό! (vids)

Στα… ερυθρόλευκα το Λονδίνο: «Τρέλα» για τον Ολυμπιακό! (vids)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν κατακλύσει τη βρετανική πρωτεύουσα για το αποψινό σπουδαίο παιχνίδι με την Αρσεναλ και έχουν δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στο Λονδίνο – Δείτε βίντεο από τη συγκέντρωση στην πλατεία Piccadilly circus, από πού θα κατευθυνθούν όλοι μαζί για το Εμιρέιτς.

Ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του. Οι οπαδοί του είναι η δύναμή του και φυσικά δεν θα μπορούσαν να αφήσουν μόνη της την αγαπημένη τους ομάδα στην αποψινή μεγάλη ρεβάνς με την Αρσεναλ στο Εμιρέιτς (22:00), για τη φάση των «32» του Europa League.

Ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας έχει κατακλύσει την βρετανική πρωτεύουσα και έχει δώσει ερυθρόλευκο χρώμα στους δρόμους του Λονδίνου, δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Οπαδοί του Ολυμπιακού από την Αγγλία, την Ελλάδα, αλλά και από τις γύρω χώρες, όπως οι Γερμανία, Βέλγιο και Ολλανδία, βρίσκονται στο Λονδίνο και το βράδυ θα σταθούν δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του. Περισσότεροι από 6000 φίλοι των Πειραιωτών θα βρίσκονται το βράδυ στο Εμιρέιτς και με τη βροντερή φωνή τους θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ομάδα σε μια επική νίκη.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν δώσει ραντεβού νωρίς το μεσημέρι στην πλατεία «Piccadilly circus» και από εκεί όλοι μαζί θα κινηθούν προς το Εμιρέιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαξαν ένα μικρό… Καραϊσκάκη σε μια από τις πιο κεντρικές πλατείες του Λονδίνου και με τα συνθήματά τους «ζέσταναν» την ατμόσφαιρα και… προετοιμάστηκαν ενόψει της σπουδαίας αναμέτρησης με την Αρσεναλ.

Δείτε τα σχετικά βίντεο: 

 

View this post on Instagram

 

Μεγάλη μου αγάπη ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου…. 🔥

A post shared by REDFORCE.GR® (@redforce.gr) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ