Ολυμπιακός: Με Ραντζέλοβιτς κόντρα στην Αρσεναλ

Ολυμπιακός: Με Ραντζέλοβιτς κόντρα στην Αρσεναλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς βασικό και κόντρα στην Αρσεναλ. To10.gr γράφει πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός στο Emirates.

Με ένα όνειρο τρελό. Και με το βλέμμα στραμμένο σε κάτι μεγάλο. Ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Λονδίνο για να πετύχει κάτι που φαντάζει απίθανο. Κάτι, όμως, που ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του πιστεύουν ότι μπορεί να το καταφέρει. Κάτι πολύ σπουδαίο. Αν όχι μια μεγαλειώδη πρόκριση, μια εμφάνιση που θα συζητηθεί. Που θα αποδείξει για ακόμη μία φορά ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ένα μεγάλο μέγεθος στην Ευρώπη. Μεγάλο, ακόμη και για τα θηρία του σπορ. Οπως η Αρσεναλ.

Ο Μαρτίνς δεν παρέκκλεινε από την άποψή του ούτε στο βίντεο που έδειξε στους ποδοσφαιριστές του σχεδόξ 2,5 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στο Emirates. Εναν αγώνα που αποφάσισε να δώσει με τους παίκτες που πήραν το «διπλό» στην Τούμπα. Αλλά και με τον Σισέ στο κέντρο της άμυνάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Πορτογάλος αποφάσισε να ξεκινήσει ξανά βασικό τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Δείχνοντάς του εμπιστοσύνη. Αλλά και ποντάροντας στην αλέγρία και την ποιότητά του, την άγνοια κινδύνου του. Ενώ και ο σχηματισμός, το στιβαρό 4-3-3, δεν θα αλλάξει.

Οι πληροφορίες για την 11άδα της «μάχης» του Λονδίνου, λοιπόν, είναι συγκεκριμένες. Και αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει τον αγώνα με τους εξής παίκτες: Σα, Ομάρ, Σισέ, Μπα, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ