Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Ερασιτέχνη (pics)

Τα συγχαρητήρια της ΚΑΕ Ολυμπιακός και του Ερασιτέχνη (pics)

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έστειλε τα συγχαρητήριά της για την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ, όπως και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς έστειλε στα… ουράνια τους φίλους των Ερυθρόλευκων, καθώς επικράτησε της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς με 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Europa League.

Μετά το παιχνίδι στο Λονδίνο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το μήνυμά της για την ποδοσφαιρική ομάδα, δίνοντας τα συγχαρητήριά της για την επική πρόκριση στο Λονδίνο. Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου για την τεράστια νίκη- πρόκριση επί της Άρσεναλ. Ένα ιστορικό επίτευγμα που μας κάνει όλους υπερήφανους. ΘΡΥΛΟΣ

Το ποστ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Φτερά στα ποδάρια, καρδιά μες στα στήθια που δώσαν θριάμβους σαν παραμύθια! Ένας άθλος! Η πιο ιστορική πρόκριση! Μια τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο που καθήλωσε το πανελλήνιο! Ολυμπιακό μεγαλείο! Στο Λονδίνο, στην έδρα της Άρσεναλ! Συγχαρητήρια στην ομάδα ποδοσφαίρου για την μεγαλειώδη πρόκριση στους 16 του Europa League! Συνεχίζετε να μας κάνετε υπερήφανους! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! #Olympiacos #Olympiacosfc #EuropaLeague #Legend #WeKeepOnDreaming @olympiacossfp @europaleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ