Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16»; (poll)

Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16»; (poll)

Ο Ολυμπιακός μαθαίνει σήμερα στη Νιόν (14:00) την ομάδα που θα αναμετρηθεί στους «16» του Europa League και τo10.gr σας δίνει την δυνατότητα να μαντέψετε την κλήρωση.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στο Έμιρεϊτς, καθώς με μια συγκλονιστική εμφάνιση νίκησε με 2-1 την Άρσεναλ στην παράταση και προκρίθηκε στους «16» του Europa League!

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια σπουδαία εμφάνιση και με το γκολ του Ελ Αραμπί στο 119ο λεπτό της αναμέτρησης, πήραν μία επική νίκη και πανηγύρισαν μια ανεπανάληπτη πρόκριση μέσα στο Λονδίνο με τους περισσότερους από 6.000 οπαδούς τους.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (28/02) στη Νιόν λοιπόν, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ονειρεύεται και περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στην κλήρωση για τους «16» του Europa League (14:00). Οι Πειραιώτες θέλουν να σταθούν τυχεροί στην κλήρωση, διότι υπάρχουν ομάδες-μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ίντερ, αλλά και πιο βατές ομάδες που είναι στα μέτρα των ερυθρόλευκων (ΛΑΣΚ Λίντσερ, Κοπεγχάγη, Μπασακσεχίρ).

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν ισχυροί και ανίσχυροι στην κλήρωση, την ώρα που ακόμα εκκρεμεί και το παιχνίδι Αΐντραχτ-Σάλτσμπουργκ το οποίο αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και όλοι μπορούν να κληρωθούν με όλους, ακόμα και από την ίδια χώρα.

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να μαντέψετε τον αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League πριν την κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν (14:00).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ