Μαρτίνς: «Περήφανος για την ομάδα μου» (pic)

Μαρτίνς: «Περήφανος για την ομάδα μου» (pic)

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, έπειτα από την ιστορική πρόκριση των «ερυθρόλευκων» απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει μια τεράστια πρόκριση στους «16» του Europa League μετά τη νίκη του επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βάζει την υπογραφή του σε μια από τις πιο ιστορικές βραδιές των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη.

Παρά το γεγονός πως οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην Αγγλία με την πλάτη στον τοίχο (είχε ηττηθεί 1-0 στο Καραϊσκάκη), εν τέλει ήταν σε θέση να ανατρέψουν τα δεδομένα και να πανηγυρίσουν μια σπουδαία νίκη που τους χάρισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Λίγες ώρες μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς, εξέφρασε την περηφάνια του για τους παίκτες του, ενώ έκανε σαφές πως άπαντες στο σύλλογο πίστευαν στην πρόκριση μέχρι και την τελευταία στιγμή.

«Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Πάντα το πιστεύαμε και πάντα παλεύουμε όλοι μαζί για τους στόχους μας. Είμαι υπερήφανος για αυτήν την ομάδα. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του ο Πορτογάλος τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ