Σάλτσμπουργκ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2 (vid)

Σάλτσμπουργκ- Άιντραχτ Φρανκφούρτης 2-2 (vid)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προκρίθηκε στους «16» του Europa League, μετά το 2-2 στην έδρα της Σάλτσμπουργκ, σε συνδυασμό με το 4-1 του πρώτου ματς.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έφυγε από την έδρα της Red Bull Σάλτσμπουργκ με σκορ 2-2 και προκρίθηκε στους «16» του Europa League. Η περσινή πορεία της γερμανικής ομάδας μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης, άνοιξε… την όρεξη στους «αετούς» που θέλουν να επαναλάβουν- γιατί όχι και να ξεπεράσουν-τα όσα έκαναν την προηγούμενη σεζόν.

Η «προίκα» του 4-1 του πρώτου ματς, έδινε μια ασφάλεια στην γερμανική ομάδα, που μπήκε χαλαρά και είδε την Σάλτσμπουργκ να προηγείται μόλις στο 10′ με τον Ούλμερ.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 30′ με τον Αντρέ Σίλβα και κάπου εκεί η «σεμνή» τελετή έλαβε τέλος.

Ο Ονγκουένε έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους Αυστριακούς στο 72′, αλλά ο Αντρέ Σίλβα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 83′, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς, Βάλτσι, Ραμάλιο, Ογκουενέ, Ούλμερ, Εμεπού (75′ Μπερίσα), Καμαρά, Σόμποσλαϊ (86′ Μπερνεντέ), Ντάκα, Κοϊτά (66′ Οκαφόρ), Χουάνγκ

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τραπ, Άμπραχαμ, Χιντερέγκερ, Εντικά, Τουρέ, Ιλσάνκερ, Ρόντε, Κόστιτς (88′ Τσαντλέρ), Καμάντα (73′ Ντα Κόστα), Σο, Αντρέ Σίλβα (88′ Πασιένσια)

Δείτε τα highlights:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ