Μαρινάκης στους παίκτες: «Όριό μας ο ουρανός» – 500.000 πριμ για Άρσεναλ και ΠΑΟΚ

Μαρινάκης στους παίκτες: «Όριό μας ο ουρανός» – 500.000 πριμ για Άρσεναλ και ΠΑΟΚ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχάρη τους παίκτες στα αποδυτήρια του Emirates, μίλησε για νέες διακρίσεις στο Europa League και ανακοίνωσε πριμ 500.000 ευρώ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την περηφάνια του για τη μεγαλειώδη πρόκριση του Ολυμπιακού στους 16 του Europa League. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, μάλιστα δεν έκρυψε τα συναισθήματα του ενώπιον των ποδοσφαιριστών του, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Μπήκε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών και αφού χαιρέτησε και συνεχάρη όλους για την σπουδαία επιτυχία, κόντρα σε έναν τόσο μεγάλο αντίπαλο, μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού. Πού φτάνουν ως τον… ουρανό

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών: «Συγχαρητήρια σε όλους. Πετύχαμε μια σπουδαία πρόκριση. Δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε. Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά. Όριό μας είναι ο ουρανός».

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές ότι για την πρόκριση επί της Άρσεναλ και τη νίκη επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, το πριμ είναι 500.000 €. Με αποτέλεσμα να επικρατήσει ενθουσιασμός, με χειροκροτήματα και πανηγυρισμούς από τους παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ