Κορωνοϊός: Αναβολή στο Βασιλεία – Άιντραχτ για τους «16» του Europa League!

Κορωνοϊός: Αναβολή στο Βασιλεία – Άιντραχτ για τους «16» του Europa League!

Την απόφαση να αναβάλλουν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βασιλεία και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήραν οι ελβετικές αρχές, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού.

Ο κορωνοϊός έχει αναγκάσει όλες τις χώρες της Ευρώπης να προχωρήσουν σε έκτακτα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ακόμα περισσότερο κι αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα.

Στις περισσότερες χώρες οι αναμετρήσεις και οι αθλητικές δραστηριότητες γίνονται χωρίς κόσμο, ενώ στην Ελβετία οι αρχές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να αναβάλλουν την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βασιλεία και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στη φάση των «16» του Europa League που είναι προγραμματισμένη όχι για αυτή την εβδομάδα, αλλά για την επόμενη (19 Μαρτίου), δείγμα του πόσο σοβαρά έχουν πάρει την κατάσταση στην Ελβετία.

«Η αναμέτρηση για φάση των “16” του Europa League που είναι προγραμματισμένη για τις 19 Μαρτίου στο “St. Jakob-Park” ανάμεσα στη Βασιλεία και την Άιντραχτ δεν μπορεί να διεξαχθεί. Έπειτα από συσκέψεις, μεταξύ των οποίων και της Αστυνομίας της Βασιλείας, αποφασίστηκε να μην επιτρέψουν αυτή την ποδοσφαιρική αναμέτρηση, ώστε να προστατευθεί η υγεία του πληθυσμού, περιορίζοντας την εξάπλωση του κορωνοϊού», αναφέρεται στην ανακοίνωσή του το υπουργείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ