UEFA: Σκέψεις για ένα ματς σε ουδέτερο έδαφος στα Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα!

UEFA: Σκέψεις για ένα ματς σε ουδέτερο έδαφος στα Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα!

Η UEFA σκέφτεται να κριθεί η πρόκριση στα ζευγάρια Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα σε μονό αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.) κήρυξε «πανδημία» τον Covid-19 και σήμανε συναγερμός σε όλο τον πλανήτη!

Σε συναγερμό φυσικά βρίσκεται και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με την UEFA να έχει αποφασίσει ήδη την αναβολή 2 αγώνων για τη φάση των «16» του Europa League. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Ίντερ-Χετάφε και Σεβίλλη-Ρόμα, με τις φιλοξενούμενες ομάδες να αδυνατούν να μεταβούν σε Μιλάνο και Ανδαλουσία αντίστοιχα, λόγω απαγόρευσης πτήσεων από και προς την Ιταλία.

Νέα ημερομηνία για τους δύο προαναφερθέντες αγώνες δεν έχει ανακοινωθεί και πλέον όλα είναι στον… αέρα. Η τελευταία εξέλιξη που προκύπτει είναι η εξής:

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Χετάφε, Κλεμέντε Βιλαβέρδε, η UEFA εξετάζει την περίπτωση να κριθεί η πρόκριση στο ένα ματς και στα δύο ζευγάρια. Και αυτός ο αγώνας να γίνει σε μία ουδέτερη έδρα, σε χώρα φυσικά που δεν έχει «χτυπηθεί» αρκετά ακόμα από τον κορωνοϊό.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Βιλαβέρδε:

«Η UEFA ψάχνει μία λύση και είμαστε σίγουροι πως θα είναι η καλύτερη δυνατή. Η σκέψη είναι να μην αλλοιωθεί πολύ η διοργάνωση και να φτάσουμε στα προημιτελικά με όλα τα ματς να έχουν ολοκληρωθεί την ίδια χρονική περίοδο. Με δεδομένο πως τόσο το Μιλάνο όσο και η Μαδρίτη έχουν επηρεαστεί από τον κορωνοϊό, η σκέψη είναι να απομακρυνθούμε από αυτές τις δύο πόλεις. Και δεν έχει ειπωθεί πώς θα γίνουν δύο ματς, αλλά αυτό που εξετάζεται τώρα είναι η ιδέα για ένα ματς».

Επίσης, ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport επισημαίνει πως οι διοικούντες την UEFA προσανατολίζονται για νοκ-άουτ ματς στα ιταλο-ισπανικά ζευγάρια (Ίντερ – Χετάφε, Σεβίλλη – Ρόμα) που θα διεξαχθούν στις 19 Μαρτίου σε ουδέτερη έδρα. Έδρες βέβαια, που ακόμα αναζητούνται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ