Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τα «ερυθρόλευκα» ο Ελ Αραμπί!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τα «ερυθρόλευκα» ο Ελ Αραμπί!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί σκόραρε σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού και συνεχίζει να γράφει ιστορία με τα «ερυθρόλευκα. Το αρνητικό επίτευγμα του Σεμέδο και οι «βιονικοί» Σα και Μασούρας.

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο κεκλεισμένων λόγω κορωνοϊού Καραϊσκάκη απέναντι στη Γουλβς, αφήνοντας ανοιχτή την πρόκριση στους «8» του Europa League.

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν μια πραγματική «μάχη» και παρά τις αναποδιές έμειναν στο παιχνίδι, προηγήθηκαν και άντεξαν στην πίεση που δέχτηκαν από τους λύκους, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με δέκα πίκτες για πάνω από 60 λεπτά, λόγω της αποβολής του Σεμέδο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν λύγισε, και παρά το γεγονός ότι δέχτηκε την ισοφάριση από ένα τυχερό γκολ του Νέτο, το αποτέλεσμα και η εικόνα του ματς έδειξε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με τον Ελ Αραμπί, ο οποίος συνεχίζει να «πυροβολεί» κατά ριπάς τα αντίπαλα δίχτυα και παράλληλα συνεχίζει να γράφει ιστορία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο «πιστολέρο» του Ολυμπιακού σκόραρε πάλι σε ευρωπαϊκό ματς των Πειραιωτών και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού, που φτάνει τα επτά γκολ σε μια σεζόν στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Από εκεί και πέρα, ο μοιραίος Σεμέδο, έμεινε κι αυτός στην ιστορία αλλά για αρνητικό επίτευγμα, διότι η αποβολή του Πορτογάλου στόπερ στο 28′ είναι η γρηγορότερη για παίκτη του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό παιχνίδι, μετά από εκείνη του Βασίλη Τοροσίδη στις 24 Οκτωβρίου 2007, στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός 4-2.

Όσον αφορά άλλα στατιστικά στοιχεία και αριθμούς από το ματς με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έφτασε τις 45 ευρωπαϊκές συμμετοχές με τον Ολυμπιακό και είναι μαζί με τον Βασίλη Τοροσίδη στην έκτη θέση των παικτών του Ολυμπιακού. την κορυφή δεσπόζει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με 83, ενώ ακολουθούν κατά σειρά οι Ανατολάκης με 61, Νικοπολίδης με 54, Καραταϊδης με 52 και Μαυρογενίδης με 48.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως μετά την συμμετοχή τους στο ματς με τους λύκους, οι Ζοζέ Σα και Γιώργος Μασούρας έχουν αγωνιστεί στους 41 από τους 46 επίσημους αγώνες του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν και είναι οι πλέον «βιονικοί» των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ