Κόαντι: «Σκληρό το άδειο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, μάλλον πρέπει να το συνηθίσουμε»

Κόαντι: «Σκληρό το άδειο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, μάλλον πρέπει να το συνηθίσουμε»

Ο αρχηγός της Γουλβς, Κόνορ Κόαντι μίλησε για το άδειο Καραϊσκάκη, την ιδέα των παιχνιδιών χωρίς κόσμο, αλλά και την ανάγκη που έχει για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.

O κορωνοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στο ποδόσφαιρο, καθώς έχουν διακοπεί σχεδόν τα πάντα, ενώ συζητιέται ακόμα και η διακοπή της σεζόν τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και στα πρωταθλήματα. Οι επαφές των Ομοσπονδιών με την UEFA είναι συνεχείς με σκοπό να ολοκληρωθεί η σεζόν με οποιοδήποτε κόστος και πιθανότατα χωρίς οπαδούς,

Ο Κόνορ Κόαντι μίλησε για το ενδεχόμενο να διακοπεί η σεζόν αλλά και εκείνο των άδειων κερκίδων και τόνισε πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση τη διακοπή. Ο αρχηγός της Γουλβς στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς των λύκων με τον Ολυμπιακό, όπου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών υπογραμμίζοντας πως ήταν πολύ σκληρό και δύσκολο. Παρόλα αυτά όμως στη συνέχεια ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως πρέπει λογικά να το συνηθίσει, αφού θεωρεί πως είναι η πιο ορθή και ενδεδειγμένη λύση για να τελειώσει ομαλά η χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα είμαι ειλικρινής. Θα έκανα τα πάντα για να τελειώσει η φετινή σεζόν. Πραγματικά τα πάντα. Είχαμε μια υπέροχη σεζόν – αγαπήσαμε κάθε κομμάτι της. Είχαμε εκπληκτική σεζόν στην Ευρώπη, αρκετά καλή στο πρωτάθλημα. Είχαμε λίγα σκαμπανεβάσματα αλλά είναι κάτι στο οποίο δουλεύουμε.

Για το κεκλεισμένων των θυρών που πιθανότατα θα ισχύσει σε όλα τα ματς αν συνεχιστεί η σεζόν: «Όσον αφορά τα κεκλεισμένων των θυρών, καταλαβαίνω ότι μερικές φορές πρέπει να συμβεί. Αν ήταν δύσκολο; Ναι, ήταν απίστευτα σκληρό αυτό που ζήσαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Οι οπαδοί είναι αυτοί που κάνουν το παιχνιδι, αυτοί δίνουν την 10% επιπλέον ώθηση που χρειάζεται η ομάδα με την ενέργεια και το πάθος τους στις κερκίδες. Οπότε ναι ήταν πολύ δύσκολο, αλλά νομίζω ότι πλέον πρέπει να το συνηθίσουμε. Οπότε θα έκανα τα πάντα για να ολοκληρωθεί η σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ