Ομπαμεγιάνγκ: «Στην ευκαιρία με τον Ολυμπιακό οι οπαδοί θα μπορούσαν να πουν… μας σκότωσες»

Ομπαμεγιάνγκ: «Στην ευκαιρία με τον Ολυμπιακό οι οπαδοί θα μπορούσαν να πουν… μας σκότωσες»

Ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ μίλησε για την αγάπη που δέχεται από τον κόσμο της Άρσεναλ, ενώ δεν έχει ξεχάσει την χαμένη ευκαιρία απέναντι στον Ολυμπιακό στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, που στοίχισε την πρόκριση στους κανονιέρηδες.

Ο Πιερ Ομπαμεγιάνγκ παραχώρησε συνέντευξη σχετικά με την παραμονή του ή όχι στην Άρσεναλ, αλλά και για τις φήμες για το ενδιαφέρον από τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ο Γκαμπονέζος φορ λοιπόν επανέλαβε πως είναι χαρούμενος στην Άρσεναλ και ότι αγαπάει τον κόσμο της ομάδας, ενώ θυμήθηκε την ευκαιρία με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο στο φινάλε της παράτασης, που στοίχισε την πρόκριση στους 32 του Europa League για τους κανονιέρηδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην Άρσεναλ. Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Είναι υπέροχο. Όπως έχω πει και στο παρελθόν, αγαπώ τον κόσμο και την ομάδα. Είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτούς τους οπαδούς. Μετά την ευκαιρία που είχα με τον Ολυμπιακό, όλοι θα μπορούσαν να πουν πως “σήμερα μας σκότωσες”. Κανένας όμως δεν το είπε τότε.

Αντίθετα, ο κόσμος μου έστελνε μηνύματα και μου ζητούσε να συνεχίσω την προσπάθεια και να προχωρήσω μπροστά. Να έχω ψηλά το κεφάλι. Και μέσα στην ομάδα το ίδιο μου είχαν πει εκείνες τις ημέρες. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που τους έχω και βρίσκομαι στην ίδια ομάδα μαζί τους. Αυτό είναι όλο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος στην Άρσεναλ».

Ο Γκαμπονέζος άσος των «κανονιέρηδων» μετά την ήττα και τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό μέσα στο Λονδίνο είχε πει για την ευκαιρία στο τέλος της παράτασης:

«Είμαι πολύ απογοητευμένος. Τι να πω; Είναι πολύ δύσκολο, πολύ σκληρό. Νομίζω πως χάσαμε κάποιες ευκαιρίες που μας κόστισαν. Το γκολ στο τελευταίο λεπτό ήταν ατυχία για εμάς. Νιώθω πάρα πολύ άσχημα, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί. Δεν ξέρω πώς έχασα την ευκαιρία. Ήμουν κουρασμένος, είχα κάποιες κράμπες, αλλά έπρεπε να σκοράρω. Ήταν σκληρό επειδή έπαιξαν με βάθος στην άμυνα. Ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Ήταν ένα πραγματικό σκληρό παιχνίδι και πολύ δύσκολο να βρούμε τους χώρους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ