Ολυμπιακός: «Περιμένοντας να ξανά έρθει αυτή η στιγμή!» (pics)

Ολυμπιακός: «Περιμένοντας να ξανά έρθει αυτή η στιγμή!» (pics)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία την επιστροφή στη δράση και την αναβίωση της «καυτής» ατμόσφαιρας του «Γ. Καραϊσκάκης»!

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι μέλλει γενέσθαι με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις δύο διασυλλογικές διοργανώσεις της «Γηραιάς Ηπείρου».

Στην Ελλάδα, το πιθανότερο σενάριο που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι να επιστρέψει η Super League στις αρχές Ιουνίου με τους αγώνες των play off και των play out. Χωρίς φυσικά να είναι κάτι σίγουρο ακόμη.

Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι ελληνικές ομάδες, προφανώς επιθυμούν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στο χορτάρι και όχι στα… χαρτιά, καθώς στην περίπτωση που επικρατήσει το δεύτερο (απευκταίο) σενάριο τότε όλοι θα χάσουν πολλά. Κυρίως οικονομικά…

Την επανέναρξη της σεζόν θέλει φυσικά και ο Ολυμπιακός, με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να το δηλώνει για πολλοστή φορά μέσω ανάρτησής της στα social media, δείχνοντας την ανυπομονησία της και για την αναβίωση της «καυτής» ατμόσφαιρας στο «Γ. Καραϊσκάκης»! Με το τελευταίο βέβαια να αργεί λίγο παραπάνω, καθώς η φετινή χρονιά (αν τελειώσει) θα ολοκληρωθεί χωρίς την παρουσία κόσμου.

Δείτε το μήνυμα και την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Περιμένοντας να ξανά έρθει αυτή η στιγμή!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ