«Στη Γερμανία το Γουλβς – Ολυμπιακός»

«Στη Γερμανία το Γουλβς – Ολυμπιακός»

Δημοσίευμα από τη Δανία αναφέρει πως η UEFA εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο ολοκλήρωσης των Champions και Europa League στη Γερμανία.

Τα σενάρια για την ολοκλήρωση των φετινών διοργανώσεων της UEFA είναι πολλά με τους αρμόδιους να αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των ποδοσφαιριστών. Κι αυτή σύμφωνα με ιστοσελίδα της Δανίας, φαίνεται πως έχει βρεθεί.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Ekstrabladet», η UEFA προσανατολίζεται προς ολοκλήρωση τόσο του Champions League όσο και του Europa League, στη Γερμανία. Έτσι κι αλλιώς το πιθανότερο είναι πως τα παιχνίδια από τα προημιτελικά και μετά θα είναι μονά ώστε να κερδηθεί χρόνος.

Αυτό σημαίνει φυσικά ότι και η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League θα γίνει επί γερμανικού εδάφους. Η επιλογή αυτής της χώρας γίνεται φυσικά γιατί η Γερμανία είναι η πρώτη που ξεκίνησε και πάλι το πρωτάθλημά της και τα πηγαίνει πολύ καλά μέχρι τώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Η οριστική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ