Γκιγκς : Αναλαμβάνει την Ουαλία

Γκιγκς : Αναλαμβάνει την Ουαλία

Προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Ουαλίας πρέπει να θεωρείται ο Ράιαν Γκιγκς, καθώς τα έχει βρει σε όλα με την ομοσπονδία κι αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα.

Ο πρώην ακραίος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ράιαν Γκιγκς, πρόκειται να ανακοινωθεί ως προπονητής της Ουαλίας, σύμφωνα με το BBC.

Η ομοσπονδία της χώρας θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου σήμερα, κατά την οποία ο 44χρονος Γκιγκς αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Κρις Κόουλμαν, ο οποίος έφυγε τον Νοέμβριο για να αναλάβει την ευθύνη της Σάντερλαντ. Ο Γκιγκς έχει 64 συμμετοχές, αλλά δέχθηκε πολλές φορές κριτική στην Ουαλία, επειδή απουσίαζε από πολλούς διεθνείς αγώνες, ειδικά φιλικούς.

Τελείωσε την 23χρονη καριέρα του το 2014 και κατάφερε να είναι προπονητής  της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε τέσσερις αγώνες στο τέλος της σεζόν 2013-14 μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόγιες. Ο Γκιγκς ήταν βοηθός του Λόυίς Φαν Γκάαλ για τις επόμενες δύο σεζόν πριν εγκαταλείψει την Γιουνάιτεντ το 2016, μετά την άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ