Βίγια : Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Βίγια : Κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ο Νταβίντ Βίγια κατηγορείται από νεαρή Αμερικανίδα για συνεχόμενη σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Νταβίντ Βίγια είχε φορέσει στο παρελθόν φανέλες ομάδων όπως οι Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ ήταν και βασικό μέλος της Εθνικής Ισπανίας από το 2005 έως το 2017.

Από το 2014 έως το 2018 αγωνίστηκε στην Αμερική για λογαριασμό της Νιου Γιορκ Σίτι και σήμερα κατηγορείται από νεαρή Αμερικανίδα για σεξουαλική παρενόχληση που της είχε γίνει όταν ο Ισπανός φορούσε τη φανέλα του αμερικανικού συλλόγου. Όπως υποστηρίζει η κοπέλα εκείνη την περίοδο έκανε την πρακτική της στην ομάδα της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα η Σκάιλερ Μπι έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter: «Η παρενόχληση που έζησα στη Νιου Γιορκ Σίτι ήταν τόσο άσχημη που πλέον η ιδέα της ενασχόλησης με τον επαγγελματικό αθλητισμό με τρομάζει. Το να μείνω σε αυτόν τον χώρο με τρομοκρατεί. Αλλάζω την καριέρα μου διότι οι ασχήμιες που μου έκαναν κατέστρεψαν τα όνειρά μου».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Νόμιζα ότι βρήκα ευκαιρία ζωής όταν μου δόθηκε αυτή η πρακτική. Τι πήρα; Τον Νταβίντ Βίγια να με ακουμπά κάθε μέρα και τα αφεντικά μου να το αντιμετωπίζουν λες και ήταν κωμωδία. Οι γυναίκες που έχουν τη δύναμη να μιλήσουν για τέτοιες ιστορίες δημόσια είναι ηρωίδες για μένα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ