Βέλγιο : Οριστικά χωρίς φιλάθλους στα γήπεδα η εκκίνηση της σεζόν

Βέλγιο : Οριστικά χωρίς φιλάθλους στα γήπεδα η εκκίνηση της σεζόν

Η Pro League, κάλεσε τους φιλάθλους που θέλουν να ακολουθήσουν τις ομάδες τους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις πριν από τα παιχνίδια των συλλόγων, ακολουθώντας τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Με κλειστές πόρτες, ως μέτρο προφύλαξης από την πανδημία του κορονοϊου, θα ξεκινήσει η αγωνιστική περίοδος 2020/21 στο Βέλγιο, όπως αποφάσισε ομόφωνα το διοικητικό συμβούλιο της βελγικής Pro League την Τρίτη (28/7).

«Μετά από διαβουλεύσεις με τον πολιτικό κόσμο και λαμβάνοντας υπόψιν τις αποφάσεις του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας, τα μέλη της Pro League πήραν ομόφωνα αυτή την απόφαση, προκειμένου να διασφαλίσουν την ομοιομορφία των αγώνων και παράλληλα, να αποσαφηνίσουν προς τον κόσμο και την κοινωνία, πως αυτό που προέχει είναι το πώς θα εγγυηθούμε την υγεία όλων όσοι εμπλέκονται με το χώρο του ποδοσφαίρου» ανέφερε η ανακοίνωση της βελγικής Λίγκας.

Παράλληλα, η Pro League, κάλεσε τους φιλάθλους που θέλουν να ακολουθήσουν τις ομάδες τους να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις πριν από τα παιχνίδια των συλλόγων, ακολουθώντας τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Αρχής γενομένης από τον τελικό του βελγικού Κυπέλλου, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο ανάμεσα στην Μπριζ και τη Αντβέρπ, που θα σηματοδοτήσει ουσιαστικά την έναρξη της νέας χρονιάς και την επανεκκίνηση του ποδοσφαίρου στο Βέλγιο, μετά το lockdown και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του ιού COVID-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ