Σέλτικ – Χάμιλτον 5-1

Σέλτικ – Χάμιλτον 5-1

Η Σέλτικ επικράτησε εύκολα 5-1 της Χάμιλτον στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Σκωτίας, με τον Βασίλη Μπάρκα να μην πραγματοποιεί το ντεμπούτο του, καθώς έμεινε στον πάγκο.

Η Σέλτικ ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Σκωτίας, διαλύοντας εντός έδρας 5-1 τη Χάμιλτον με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εντουάρ που έκανε χατ-τρικ. Ωστόσο, ο Βασίλης Μπάρκας δεν αγωνίστηκε, μένοντας στον πάγκο σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις μία προπόνηση με την ομάδα, κι έτσι ο Νιλ Λένον επέλεξε για βασικό τον Σκοτ Μπέιν.

Οι «κέλτες» ξεκίνησαν φουριόζοι τη νέα σεζόν και στην πρεμιέρα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν της Χάμιλτον στο «Σέλτικ Παρκ».

Ο Τέιλορ συνεργάστηκε ωραία με τον Εντουάρ κι ο δεύτερος άνοιξε το σκορ στο 20ό λεπτό. Ο Τέιλορ ήταν ξανά δημιουργός και στο 31ο λεπτό, όταν σέντραρε από τα αριστερά και ο Φριμπόνγκ αυτή τη φορά πλάσαρε για το 2-0.

Λίγο αργότερα, η Χάμιλτον αντέδρασε και μείωσε σε 2-1 με τον Μάρτιν στο 34ο λεπτό.

Οι Πρωταθλητές Σκωτίας δεν άφησαν το… πόδι από το γκάζι στο δεύτερο μέρος και πέτυχαν άλλα τρία τέρματα.

Στο 49ο λεπτό ο Εντουάρ με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ στο 53ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 4-1, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Κλιμάλα στο 90ό λεπτό.

Δείτε παρακάτω τα γκολ του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ