Παραμένει στην Πόρτο ο Κονσεϊσάο

Παραμένει στην Πόρτο ο Κονσεϊσάο

Η Πόρτο είναι έτοιμη να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, μετά την κατάκτηση του νταμπλ της Πορτογαλίας.

Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μπορεί να ξεκίνησε αρκετά περίεργα την χρονιά και να βρέθηκε πολλές φορές στην «έξοδο», ωστόσο εμφάνισε ένα εντυπωσιακό σύνολο, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Με το κλείσιμο της σεζόν, ο Πορτογάλος τεχνικός είδε την Πόρτο να κατακτάει το νταμπλ της χώρας και να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Όπως είναι φυσικό, οι «δράκοι» θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του 46χρονου, το οποίο λήγει το 2021. Βέβαια δεν υπάρχει βιασύνη αλλά η συμφωνία των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας μέχρι το 2024 είναι δεδομένη.

Πάνω σε αυτό, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των νταμπλούχων, Πίντο Ντα Κόστα, ο οποίος έδειξε την εκτίμηση που έχει στον άλλοτε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν επειγόμαστε, γιατί έχει συμβόλαιο, αλλά ελπίζουμε να ανανεώσουμε σύντομα. Αγαπώ τον Σέρτζιο, τον θυμάμαι όταν ήρθε εδώ στα 16 του και έκανε αυτή την καριέρα χωρίς καμιά βοήθεια πέρα από τη δική του θέληση να ξεχωρίσει. Δυστυχώς ο αδερφός μου δεν ζει πια, αλλά στο πρόσωπο του Σέρτζιο έχω έναν αδερφό για πάντα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ