Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και ξέρει και Ισπανικά ο Αχιλλέας...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

«Ξεκαθαρίζει άμεσα για Χριστοδουλόπουλο και Απόλλωνα Λεμεσού»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού μίλησε για τη μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και τόνισε πως σήμερα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.

«Ξεκαθαρίζει άμεσα για Χριστοδουλόπουλο και Απόλλωνα Λεμεσού» | to10.gr

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι και τυπικά ελεύθερος εδώ και μερικές μέρες, καθώς ολοκλρώθηκε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας εξτρέμ όμως φαίνεται πως δεν θα αργήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού είναι ήδη στην Κύπρο για τελικές συζητήσεις με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η σημερινή ημέρα είναι κομβική και θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό, όσον αφορά τη μεταγραφή του Λάζαρου στον Απόλλωνα, όπως υποστήριξε και ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Κύπρο, για τις τελικές διαπραγματεύσεις, με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα Λεμεσού, τον Φανούρη Κωνσταντίνου, να τονίζει πως πρέπει «να είμαστε προσεκτικοί, είναι δύσκολη περίπτωση, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος, στην Ιταλία, σε Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά το να έρθει στην Κύπρο δείχνει και το ενδιαφέρον του να μιλήσει με τους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Το χειρίστηκε ο πρόεδρος το θέμα σε συνεννόηση με τον προπονητή που είναι δική του επιλογή. Ήρθε να δει τις εγκαταστάσεις, τη Λεμεσό και να συζητήσει και μια πιθανή προοπτική να συνεργαστεί με τον Απόλλωνα».