Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-2

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-2

Η Σεβίλλη έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 2-1 επί της γηπεδούχου Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο μας για την προημιτελική φάση του Copa Del Rey. Με νίκη προχώρησε και η Βαλένθια (2-1) κόντρα στην Αλαβές.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο στο Wanda Metropolitano, η Ατλέτικο Μαδρίτης άνοιξε το σκορ με τον Ντιέγκο Κόστα (73’) αλλά ένα άμεσο… αυτογκόλ από τον τερματοφύλακα των ροχιμπλάνκος, Άνχελ Μόγια (80’) έβαλε την ομάδα του πάλαι ποτέ «αεροπλανίνο», Βιντσέντζο Μοντέλα, ξανά στο παιχνίδι.

Σαν να μην έφτανε μάλιστα αυτό ήρθε ο Κορέα στο 88’ να μετατρέψει σε γκολ την ασίστ του Μπεν Γεντέρ για το τελικό 2-1, που έδωσε τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στη Σεβίλλη για τα ημιτελικά του Del Rey.

Βαλένθια – Αλαβές 2-1

Ίδια εξέλιξη αλλά από την… ανάποδη είχαμε και στο άλλο ματς, στο Mestalla, όπου η Βαλένθια φιλοξενούσε την Αλαβες. Οι φιλοξενούμενοι και πάλι μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ άνοιξαν το σκορ με τον Σομπρίνο στο 66’.

Η απάντηση ήταν άμεση για τις νυχτερίδες με τον Γκουέδες στο 73’, ενώ η ανοησία του Ντιέγκες να πάρει δυο κίτρινες κάρτες και να αποβληθεί μέσα σε ένα δεκάλεπτο (67’ κίτρινη, 77’ αποβολή), έκανε το έργο της Βαλένθια πιο εύκολο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν, ζήτησαν και τελικά βρήκαν το γκολ της νίκης στο 82’ με τον Μίνα να δίνει την ευκαιρία στον Ροδρίγκο να κάνει το τελικό 2-1 και να πάρει βραχεία κεφαλή ενόψει του επαναληπτικού για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ